A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Медвинський ліцей
Медвинська ТГ, Київської області

Новини

Дата: від до Скинути

Іll етап районний (зональні ігри) з баскетболу серед учнів закладів загальної середньої освіти Київській області під гаслом "Разом переможемо" Всеукраїнських змагань "Пліч - о- пліч" Всеукраїнської шкільної ліги".

09 квітня у смт Володарка пройшов Іll етап районний (зональні ігри) з баскетболу серед учнів закладів загальної середньої освіти Київській області під гаслом "Разом переможемо" Всеукраїнських змагань "Пліч - о- пліч" Всеукраїнської шкільної ліги".

09:17 11.04.2024

Проведення Дня відкритих дверей

Сьогодні, 22 березня, Медвинський ліцей знову привітно розкрив обійми для дев'ятикласників Побережківської та Бранепільської гімназій. Проведення Дня відкритих дверей стало вже доброю традицією, адже вона спонукає до тісної співпраці учнівського та педагогічного колективів, в результаті якої наш навчальний заклад стає відкритим для всіх.

09:22 04.04.2024

Змагання Всеукраїнських шкільних ліг Пліч-о-Пліч з футзалу.

Медвинська громада Білоцерківського району завершила ІІ етап та визначилась з переможцями у змаганнях Всеукраїнських шкільних ліг Пліч-о-Пліч з футзалу. Учасників змагань гостинно зустрів Медвинський ліцей.

13:13 18.03.2024

Урок мистецтва в 9 кл.

Педагогічний колектив Медвинського ліцею йде в ногу з часом, тож намагається зацікавити, розвивати та пробуджувати інтерес до навчання.

13:10 18.03.2024

Техніка «Метелик

Щоб зменшити тривогу або сильні емоції, може бути достатньо навіть 30 секунд. Використовуючи техніку «Метелик», ви допоможете дитині зменшити прояв стресу за допомогою руху.

12:08 27.02.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора