A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Медвинський ліцей
Медвинська ТГ, Київської області

ДЕНЬ ЗБРОЙНИХ СИЛ УКРАЇНИ

Дата: 09.12.2020 09:04
Кількість переглядів: 87

  

                                  

Мій рідний край, красуне Україно!

Усміхнена, як матінка моя.

Життя дала нам, мову солов’їну,

Навіки мила і завжди одна.

І кожен день молюсь за тебе, ненько!

«Спасибі» говорю тобі щодня,

Тобою я горджусь, моє серденько,

Квітуча, Батьківщино ти моя!

 

   6 грудня - День Збройних Сил України. Незважаючи на досить невелику офіційну історію українського війська, справжній вік Української армії сягає кількох століть, а її бойові традиції формувалися у важких кривавих війнах і конфліктах від Київської Русі до Великої Вітчизняної війни. І сьогодні солдати і офіцери Збройних Сил України гідно продовжують традиції своїх дідів і батьків. Не всі нині, на превеликий жаль, розуміють значення власної армії, призначення якої захищати суверенітет та незалежність держави від зазіхань зовнішніх агресорів. Армія — це один з основних елементів стабільного і впевненого розвитку Української держави, а тому й рівень забезпечення військових має бути відповідним до покладених на них завдань. Нині ж до складнощів військової служби додаються численні життєві проблеми, насамперед житлово-побутові, які не надихають оптимізмом і наснагою офіцерський корпус, особливо молоде покоління військовослужбовців.

   З метою виховання глибоких патріотичних почуттів, причетності відповідальності за все, що відбувається в країні, вдячності тим, хто віддав за неї життя, формування активної громадянської позиції учнів щодо єдиної, цілісної держави та захисту її кордонів.

    Класні керівники 1-11 класів із здобувачами освіти провели різноманітні заходи на дану тематику. 6,11,10,2 класи провели бесіди: «Професія військового», «Вартові Батьківщини», «Чому потрібно захищати Україну?», «Захисник Вітчизни». З учнями 7 класу була проведена виховна година «За Україну, за її волю, за честь, за славу, за народ». З учнями 8 класу був проведений урок мужності «На варті Вітчизни». З учнями 3 класу була проведена година спілкування «6 грудня – День Збройних Сил України».

   На виховних заходах учні вшановували память полеглих героїв-односельчан Василенка О.В. та Бочарова О.В., переглядали та обговорювали презентації про життя та подвиг героїв.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора