A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Медвинський ліцей
Медвинська ТГ, Київської області

Декада безпеки життєдіяльності

Дата: 04.11.2020 13:10
Кількість переглядів: 154

Найвища цінність суспільства – людина, її життя і здоров’я. Оскільки основи мислення закладаються у дитини в сім’ї, «материнська школа» повинна сформувати  перші уявлення про навколишній світ і місце людини в ньому. Необхідно зауважити, що з кожним роком збільшується кількість факторів, що негативно впливають на  наше життя і здоров’я.

   Кожна дитина почуває себе у безпеці тоді, коли знає, як правильно діяти у певній ситуації. Сьогодні, навчаючи дітей правилам безпеки життєдіяльності, ми закладаємо надійний фундамент знань на майбутнє.

   Брак життєвого досвіду, беззахисність і невміння діяти в критичних ситуаціях робить дитину уразливою в усіх відношеннях.

   З метою забезпечення нормативів безпеки, підвищення рівня безпеки життєдіяльності, запобігання випадкам травматизму учасників навчально-виховного процесу  в Медвинському ліцеї проведено тиждень безпеки життєдіяльності.

   Різноманітна за змістом і формою профілактична робота  з питань здорового способу життя та безпеки життєдіяльності охопила всіх здобувачів освіти.

   Класні керівники 1-11 класів перед вихідними та після них, перед канікулами та після них провели інструктажі з безпеки життєдіяльності на різноманітну тематику. Бібліотекар ліцею систематично організовує книжкові полички та виставки наукової та  художньої літератури на тему безпеки. Ковтун Л.В. та Ковтун О. А. періодично організовують виставки дитячих малюнків на тему безпеки життєдіяльності та здорового способу життя. Класні керівники 1-11 класів провели виховні заходи на тему: «здорове харчування дітей». Класні керівники 2, 6 класів провели бесіди «Ти – велосипедист», «Впізнай отруйний гриб». Лянний В.М. з учнями 1 класу переглянув та обговорив відео «Безпека поведінки в побуті». Учні 7 класу мали можливість переглянути відеоматеріали «Безпека життя». З учнями 8 класу Зубченко А.О. провела виховну годину «Бережи здоровя». Учні 4 класу переглянули мультфільми на тему безпеки. Салата В. І. з учнями 9 класу провела вікторину «Абетка дороги». Лисенко Л. Б. провела з учнями 11 класу анкетування «Ставлення молоді до здорового способу життя».

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора