A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Медвинський ліцей
Медвинська ТГ, Київської області

День доброти у Медвинському ліцеї

Дата: 15.11.2020 17:29
Кількість переглядів: 228

    

      

А доброта, як сонце на світанку —
Освітлює і зігріває все.
І цілийсвіт в прозорому серпанку
Тепло і добрість у собі несе.

І так приємно радість відчувати,
І дотик ніжний сонечка згори.
І хочеться всю землю обійняти,
Бо щастя всюди, що не говори.

 

Всесвітній день доброти — міжнародне свято, що відзначається 13 листопада. Воно буловведене в 1998 році Всесвітнім  рухом за доброту і коаліцією національних громадських організацій за доброту.

Не секрет, що в сучасному високотехнологічному і швидкісному світі все частіше людські почуття та моральні якості відходять на другий план, і зокрема – доброти серед нас стало набагато менше – цей факт, на жаль, очевидний. Тому сьогоднішнє свято – ще один привід згадати про такій якості і категорії людських відносин як Доброта і об’єднати існуючі в різних країнах руху за доброту, щоб допомогти людям усвідомити, що робити добро – це зовсім нескладно, а результат у добрих справ і вчинків колосальний.

   Учнівський колектив ліцею взяв активну участь у акції до Всесвітнього дня доброти. З учнями 5-7 класів Ковтун Л.В. зробила виставку малюнків «Давайте будемо робити добрі справи». Бібліотекар ліцею Василенко Л. І. організувала книжкову поличку «Добро творити просто». Соціальний педагог ліцею Павленко В.О. провела виховний захід у 1 і 2 класах «Добро починається з тебе», на якому діти намалювали «янголяток добра». З учнями 4 класу було створено скарбничку добрих справ. Із здобувачами освіти 3 класу був проведений виховний захід «Співчуття і милосердя». Лянний В. М. з учнями 1 класу читав та обговорював оповідання В. О. Сухомлинського «Вогнегривий коник». Федоров В.А. з учнями переглянув і обговорив мультфільм «Шляхом доброти». Плаксун К.А. провела годину спілкування «Добро врятує світ». З учнями 2 класу Винник Н. М. провела бесіду «З чого починається доброта?».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора