A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Медвинський ліцей
Медвинська ТГ, Київської області

День Гідності і Свободи

Дата: 22.11.2020 19:44
Кількість переглядів: 78

        

Для чого люди вийшли на Майдан?
Щоїхнісоннідушірозбудило?
Розвіявсягустий-густий туман,
Щоприкривав всю правду так грайливо...
Для чого мерзнем, нащостоїмо?
БохочемУкраїну ми підняти!
Її “Європою” ми гордо назвемо
Бо вона гідна статус такиймати.
У всіхмістах великих і малих,
У всіхкуточкахненькиУкраїни
Всі люди, всівідюних до старих
Пророчатьпозитивні й стрімкізміни.
Тож не сидіть тихенько встороні,
Не будьте ви до цихподійбайдужі!
Бо знайте, висьогодні не одні!
А разом ми нестримні й справдідужі!

21 листопада ми разом з усієюкраїноювідзначаємо день Гідності та Свободи. В цей день ми віддаємошанугромадянському подвигу, патріотизму і мужності людей, яківиступили на захистдемократичнихцінностей, відстоялинаціональніінтереси і європейськийвибірнашоїдержави. Патріотизмнинішньогопокоління, завзяттятворцівукраїнськоїдержавності довели, що наш народ є господарем на своїйземлі.

Ми не маємо морального права забути подвиги учасниківРеволюціїГідності, учасників АТО, яківідстоюютьінтереси народу України в нелегкічасисьогодення. Низко вклоняємося героям Небесноїсотні, всім, хтовіддавсвоєжиття за право жити у вільній і незалежнійдержаві, аджеїх подвиг є неоціненним для України.

   Колектив Медвинського ліцею взяв участь у відзначенні Дня Гідності і Свободи. Класні керівники із здобувачами освіти провели виховні заходи на відповідну тематику. Вшанували память героїв-земляків: Василенка О.В. та Бочарова О.В., згадали про їхній життєвий шлях. Бібліотекар ліцею Василенко Л.І. створила тематичну поличку «Україна – країна нескорених». Ковтун Л.В. організувала виставку малюнків «21 листопада – День Гідності та Свободи». З учнями 2 та 9 класів Винник Н.М. та Салата В.І. провели бесіду «Події, що змінили життя», з учнями 5 класу – зростаємо патріотами, з учнями 11 класу «Герої сьогодення». У 8 класі Зубченко А.О. провела виховну годину «Закони, за якими я живу». У 10 класі була проведена година спілкування «21 листопада – День Гідності та Свободи».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора