A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Медвинський ліцей
Медвинська ТГ, Київської області

Новини

Дата: від до Скинути

Їх назвали Небесною сотнею

У Медвинському ліцеї пройшли виховні години з класними колективами, де згадували і захоплювались подвигом героїв.

12:03 27.02.2024

14 лютого на базі Медвинського ліцею пройшов регіональний етап змагань з волейболу в рамках Київських обласних спортивних ігор «Пліч-о-пліч Всеукраїнської шкільної ліги з волейболу» під гаслом «РАЗОМ ПЕРЕМОЖЕМО».

У змаганнях взяли участь 4 команди - Побережківської та Бранепільської гімназій та Медвинського ліцею. Директорка ліцею Наталія Гончар та начальник Відділу освіти, молоді та спорту Борис Жеребило побажали учасникам чесної та завзятої боротьби за перемогу.

11:56 27.02.2024

Мінна безпека

💥Взимку питання мінної безпеки залишаються так само актуальними. У разі знаходження боєприпасів та їхніх уламків порядок дій незмінний:

15:29 07.02.2024

29 січня в Україні відзначають річницю бою під Крутами

29 січня в Україні відзначають річницю бою під Крутами, який для українського народу став символом героїзму та самопожертви молодого покоління в боротьбі за незалежність, прикладом для сучасних захисників України, як успішно боротися проти численного ворога. Це була оборонна операція, яка зупинила на кілька днів наступ переважних сил ворога. Ця битва символізує патріотизм, стійкість і самопожертву української молоді в боротьбі за державність.

11:44 30.01.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора