A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Медвинський ліцей
Медвинська ТГ, Київської області

Новини

Дата: від до Скинути

Цікавим та змістовним стає навчальний процес в закладі тоді, коли навчання йде паралельно з цікавими виховними заходами.

Нещодавно в Медвинському ліцеї відбулася цікава зустріч з людиною, яка зачарувала всіх присутніх глибиною знань та вмінням поділитися ними зі всіма присутніми. Мова йде про Катерину Юріївну Сіроштан - провідного наукового співробітника Музею історії міста Києва, яка відкрила цікаві історичні факти про рідний Медвин та навколишні села.

14:35 23.11.2023

Вакцинація від COVID‑19 безкоштовна

Більше інформації про вакцинацію від COVID-19 дізнавайтеся на інформаційних ресурсах: Міністерство охорони здоров’я України moz.gov.ua Національний портал з імунізації vaccine.org.ua

19:29 11.11.2023

День української писемності та мови

Уже традиційно в Медвинському ліцеї активно та цікаво проходить Тиждень української мови, приурочений до Дня української писемності та мови, який всі українці світу відзначають 27 жовтня.

12:54 10.11.2023

Квест "Орієнтир"

Квест - це розважальна та інтелектуально-командна гра, під час якої команди змагаються одна з одною за перемогу та головний приз. Ця гра - випробування учасників на ерудованість, начитаність та уміння змагатися у команді.

13:23 13.10.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора