A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Медвинський ліцей
Медвинська ТГ, Київської області

Новини

Дата: від до Скинути

Міжнародний день миру

   У сучасному світі мир – це найбільша цінність та мрія. Адже  нестабільність, страх та насилля – не просто лякають та знищують, а й не дають можливості розвиватися країнам, державам, народам…

14:53 23.09.2020

День знань

Ось і промайнуло літо! І знову двері нашого ліцею відкрились для наших вихованців. Для будь-якого здобувача освіти День знань, який святкують 1 вересня, дуже значущий. Про цей день потім згадують всі роки, проведені в навчальному закладі. Для першокласників – це перший крок в абсолютно нове для них, незвідане життя, перший навчальний рік, перший урок, перший вчитель. Для одинадцятикласників цей навчальний рік буде останнім і вирішальним, він прокладе межу між дитинством і дорослим життям.

11:22 04.09.2020

Шановні батьки та здобувачі освіти!

        Свято  Першого дзвоника буде лише для 1 та 11 класів. Здобувачі освіти інших класів     розпочинають навчальний процес  о 8 год 30 хв.  у  своїх  класних кімнатах. На перервах  учні  повинні бути в масках, на уроці – без них. Батькам відвідування ліцею забороняється. Просимо батьків забезпечити  дітям індивідуальний питний режим. Просимо нагадати  дітям про карантинні  умови, правила миття рук та користування антисептиками. Автобус буде їхати згідно графіка (Уточнити у класних керівників), харчування буде. 

10:54 31.08.2020

Вшанування пам’яті про Василенка Олександра Васильовича

6 серпня в Медвинському ліцеї вшанували пам’ять про Василенка Олександра Васильовича – земляка, справжнього патріота, бійця 72-ої механізованої бригади, який загинув від численних осколкових поранень поблизу села Дякове Антрацитівського району. На виховному заході звучали поезії поетів-земляків у виконанні учнів, пісні на патріотичну тематику. Здобувачі освіти розповіли про життя та діяльність Олександра.

21:12 12.08.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора