A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Медвинський ліцей
Медвинська ТГ, Київської області

Святий Миколай, до нас завітай

Дата: 03.01.2021 16:39
Кількість переглядів: 107

Діти – наша надія, гордість і опора. Розвивати, підтримувати і заохочувати їх – святий обов`язок сім`ї, школи, влади і громадськості. Тільки тоді у нас буде гідна зміна – сильна і красива! Тільки тоді наші доньки і сини будуть ростиздоровими, щасливими та впевненими у прийдешньому дні, будуть працювати на благо України.

Чи часто ми задумуємося над тим, що таке доброта? І дуже приємно, що в наш нелегкий час живуть такі люди, які готові прийти на допомогу іншим. Роблять це доброзичливо та від щирого серця. В народі кажуть, що добра людина – це щаслива людина. І доброта обов’язково повертається до того, хто її віддає.

День Святого Миколая – одне з найулюбленіших свят, якого з нетерпінням чекають діти. Усі вони в очікуванні веселощів, подарунків та приємних сюрпризів. І як добре, коли мрії збуваються! Адміністрація закладу, учні та батьки Медвинського ліцею висловлюють найтепліші слова подяки ТОВ ТАС АГРО (Свояк Дмитро Олександрович), Медвинська ОТГ (Сергієнко Ігнатій Петрович), ТОВ «НВФ» «Урожай» (Білозоров Петро Федорович)  за придбані подарунки для дітей  до дня Святого Миколая.

Щиро сердечно дякуємо усім вам, добрі люди, від імені учнів, педагогів, батьків за ваше милосердя, чуйне ставлення до дітей. Радість свята відчув увесь колектив ліцею. Але найбільша радість була у кожного в душі, за шанобливе ставлення, небайдужість, повагу, адже доброчинність – явище, на сьогоднішній день, - рідкісне.

Вам, щирим людям ми бажаємо міцного здоров'я, довголіття, світлих і радісних днів, зігрітих людською любов'ю та Божою благодаттю. Шани і поваги Вам від людей! Усіляких гараздів і щастя Вашим сім'ям. Нехай Новий рік принесе Вам багато нових звершень, мудрих рішень та дій на блага інших людей. Нехай Різдвяна зірка зігріє вашу душу теплом надії, віри та любові!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора