A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Медвинський ліцей
Медвинська ТГ, Київської області

ВШАНУВАННЯ ПАМ’ЯТІ ЖЕРТВ ГОЛОДОМОРУ

Дата: 27.11.2020 20:03
Кількість переглядів: 167

  

               

Тендітна жовто-блакитна квітка
Кличе нас: Не забудь! Не забудь!
Жертв страшного Голодомору
1932-1933 років в Україні.

   Голодомор 1932-1933 років – страшна трагедія в історії нашої держави, яка забрала життя мільйонів людей. Невідома навіть точна цифра. Щоб не повторилися такі події, ми повинні знати і пам’ятати про них.

З метою поглиблення знань учнів про Голодомор як геноцид  Українського народу, його причини, перебіг і наслідки. почуття стурбованості долею невинних жертв тоталітарного режиму, навчання сприймати чужу біду та біль як свій власний, залучення учнівської молоді до заходів із вшанування пам’яті жертв геноциду Українського народу, в навчальному закладі були проведені різноманітні виховні заходи. Бібліотекар ліцею Василенко Л.І. організувала виставку наукової, художньої та публіцистичної літератури «Пам’ять серця». Класні керівники з учнями початкових класів провели бесіди та години спілкування «Події 33-го року». «Голодомор. Біль сердець всієї України», «День памяті жертв Голодомору». Учні 6 та 11 класів переглянули відео «30-х років». З учнями 8 класу Зубченко А.О. провела годину памяті «Жнива скорботи». Із здобувачами освіти 10 класу Ткаченко Н.В. провела виховну годину до Дня памяті жертв Голодомору «Україна памятає».

28 листопада педагогічний колектив та здобувачі освіти долучаться до  акції "Запали свічку пам’яті", о 16:00 проведуть хвилину мовчання та поставлять на підвіконня запалену свічку.
 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора