A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Медвинський ліцей
Медвинська ТГ, Київської області

Новини

Дата: від до Скинути

Зустріч з новопризначеним директором ліцею

2 серпня 2021 року в Медвинському ліцеї відбулася зустріч трудового колективу з новопризначеним  директором Гончар Наталією Володимирівною. На зустрічі були присутні:голова Медвинської ОТГ Сергієнко Ігнатій Петрович, заступник сільського голови Спесивцева Олеся Петрівна та представники відділу освіти. Під час зустрічі Наталія Володимирівна наголосила, що серед її пріорітетних  завдань - розвиток Медвинського ліцею.

21:42 02.08.2021

ОСТАННІЙ ДЗВІНОК В МЕДВИНСЬКОМУ ЛІЦЕЇ

Шкільні роки – найпрекрасніші і незамінні часи нашого життя. Останній дзвоник – радісний день, який з нетерпінням чекають всі школярі, адже це – відпочинок, подорожі, незабутні заняття, ігри, розваги. Для випускників передзвін останнього дзвінка відкриє нову сторінку життя, наповненого в передчутті успіхами. В цей день вони прощаються не тільки з навчальним закладом, але й дитинством. Незабаром здібним, талановитим одинадцятикласникам прийдеться приймати рішення, власними силами будувати своє щасливе майбутнє.

10:40 31.05.2021

І онлайн етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»).

27 травня у Медвинській громаді відбувся І онлайн етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»). Рій Медвинського ліцею «Хортиця» у складі: ройовий Сизов Богдан, Красюк Юрій, Миколенко Анастасія, Білоус Вікторія П., Василенко Діана, Грабовець Оксана, Сосула Олександр, Денисенко Маргарита отримав перемогу (І місце), показавши найкращий результат в конкурсах «Відун» та «Впоряд».

10:36 31.05.2021

Оголошення!

  Проводиться  конкурс на заміщення посади директора Медвинського ліцею.

13:26 26.05.2021

Тижня безпеки дорожнього руху у Медвинському ліцеї

З 17 по 21 травня у навчальному закладі пройшов Тиждень безпеки дорожнього руху. Класні керівники 1-11 класів провели індивідуальні бесіди з питань безпеки з учнями, що мають роликові ковзани, скейти,  велосипеди. Ковтун Л.В. та Ковтун О.А. організували виставку малюнків та плакатів з світлоповертальними елементами.

10:41 21.05.2021

День вишиванки

Всесвітній день вишиванки – міжнародне свято, яке покликане зберегти споконвічні народні традиції створення та носіння етнічного вишитого українського одягу. У цей день кожний охочий долучається до свята, одягнувши вишиванку. Вишиванку сприймають як символ єдності, підтримки і солідарності. А ще вишиванка – невід’ємна частина духовної культури українського народу і кольоровими нитками вона вплетена у наші традиції.

14:31 20.05.2021

Про проведення Дня пам’яті українців, які рятували євреїв під час Другої світової війни

Людяність і жорстокість… Між цими характеристиками людської поведінки – вся історія людства. Спрадавна людина нотує минуле, світова історична бібліотека містить мільйони томів. Нотуємо імена переможців та переможених, жорстокі вбивства і катування, хитрість і підступність, винаходи зброї (кожен наступний знищує дедалі більше людей), кількість жертв, зразки військового мистецтва. У цій зафіксованій на письмі історичній пам’яті – всупереч реальним подіям – обмаль досвіду людської солідарності і жертовності. Чому? Мабуть, тому, що психологічна напруга людського вибору непоказна. Певне, й тому, що далеко не кожен, хто врятував життя іншій людині, готовий і може про це розповісти. 14 травня оголошено Днем пам’яті українців, які рятували євреїв під час Другої світової війни.

09:44 19.05.2021

День відкритих дверей

14 травня 2021р. Медвинський ліцей гостинно відчинив двері для педагогічного та учнівського колективу села Бране Поле. Метою зустрічі було ознайомити гостей їз життям навчального закладу, показати наші досягнення, поділитися успіхами. Для присутніх були представлені відеоматеріали, міні-екскурсія закладом, ознайомлення із навчальними кабінетами, їх наповненістю (сучасні учнівські меблі, техніка), їз спортивним залом, бібліотекою.  Учні с. Бране Поле отримали більше інформації про умови та особливості навчання та дозвілля учнів в Медвині, про освітні можливості і додаткові переваги навчання саме в нашому навчальному закладі.

08:55 17.05.2021

9 Травня

З метою поглиблення знань учнів про героїчне минуле нашого народу, усвідомлення величі, подвигу українців у Другій світовій війні, виховання шани і поваги до тих, хто ціною власного життя переміг фашизм, освітяни, здобувачі освіти Медвинського ліцею відзначили День пам’яті і примирення, День перемоги над нацизмом. Ці дні викликають відчуття безмежної гордості за наш народ та водночас уособлюють героїзм і вічну скорботу за мільйонами нерозквітлих українських доль, нездійснених мрій і задумів. Напередодні Дня пам’яті і примирення Ковтун Л.В. з учнями 5 класу взяли участь у акції «Ніколи знову» (виготовлення та популяризація квітки червоного маку, як символу пам’яті жертв війни). Класні керівники 1-11 класів провели виховні заходи: бесіди «Наші прадіди – герої!» (1 клас), «День пам’яті і примирення. Історія дня» (2 клас); година спілкування «8 травня – День пам’яті і примирення» (3 клас); виховні години: «В свідомості нічого не забуто» (4  клас), «Ми повинні це пам’ятати» (5 клас), «Ми про все пам’ятаємо» (8 клас), «Пам’ятаємо ціну Перемоги» (9 клас), «Вони стояли на смерть» (10 клас), «Пам’ятати, щоб не забути» (6 клас). Учні 11 класу переглянули та обговорили документальний фільм «Примирення з перемогою». Бібліотекар ліцею організувала книжкову поличку «З добрим серцем, зі щирою пам’яттю».

21:43 09.05.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора