A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Медвинський ліцей
Медвинська ТГ, Київської області

Новини

Дата: від до Скинути

Благодійний «Ярмарок смаколиків»

Пиріжки, піца, тістечка, бутерброди, пляцки, груші, яблука, желе, соки власного приготування, сосиски в тісті, тести і т.д. можна було сьогодні придбати на благодійному ярмарку смаколиків у Медвинському ліцеї. Кожен клас приготував свої страви. Деякі класи підійшли особливо креативно, цікаво оформивши свій стіл (букети, композиції овочів і фруктів).

20:42 16.09.2021

Заходи до Всесвітнього Дня профілактики суїциду

Людське життя – найвищий дар. Воно неповторне й індивідуальне. Людина від природи має певні, притаманні тільки їй обдарування, вона наділена розумом, тому здатна творити свою долю, але для цього потрібно працювати над собою, формувати характер, набувати різноманітні вміння та навички.

20:29 11.09.2021

8 вересня – Міжнародний День грамотності.

Немає жодного сумніву в тому, що грамотність має важливе значення для всіх вікових національних груп населення Землі. Саме вона допомагає дітям, молоді, дорослим, засвоїти найважливіші життєві навики. Грамотність є основою для здобуття нових знань і вмінь, що є інструментами ефективної участі людини. З метою формування ціннісного ставлення до навчання, визначення, що бути грамотним важливо, в Медвинському ліцеї було проведено ряд заходів: вчителі української мови підготували інформаційні хвилини «8 вересня – Міжнародний День грамотності», цікаві завдання з орфографії, синтаксису та морфології ,мовні вікторини, ігри з тлумачним словником. Провели конкурси зі знання змін до правопису, погралися в мовні ребуси.

19:14 09.09.2021

Свято Знань

День знань у ліцеї завжди особливо урочисте і хвилююче свято. Перше вересня – це початок наших нових кроків до успіхів, перемог, гарних змін.        Свято розпочалося внесенням Прапора України роєм «Хортиця». Із вітальними словами до присутніх звернулася директор ліцею Гончар Н.В., сільський голова Сергієнко І.П., начальник відділу освіти Верзун О.П., представник агрофірми «Урожай» Білозоров П.Ф., представник фірми «Тас Агро» Василенко А.П. та працівник центральної бібліотеки Рибченко Л.П.

13:06 01.09.2021

День пам’яті захисників України

29 серпня - День пам’яті захисників  України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України. Саме на ці серпневі дні 2014 року припав пік Іловайської трагедії, коли в результаті протистояння російським військам українські збройні підрозділи потрапили у вороже оточення. 18 серпня, у ході запеклих боїв, українські сили, що значною частиною складалися з добровольчих батальйонів, увійшли в Іловайськ. Вони  змогли взяти під свій контроль частину міста. Бої тривали не один день. 24, 25 серпня батальйони МВС України «Дніпро-1», «Миротворець», «Світязь», «Херсон», «Івано-Франківськ» Нацгвардії «Донбас» потрапили в оточення ворога. 29 серпня о 8 год. 15 хв. Російські війська відкрили вогонь розстрілявши колони українських військ на марші. За офіційними даними, під час Іловайської операції 366 українських воїнів загинули.

21:13 30.08.2021

День Незалежності та День Прапора в ліцеї

У ліцеї відзначили День Прапора та 30-річчя  Незалежності України.  Розпочалися урочистості  вступним словом  Ковтун Л.В., вчитель музичного мистецтва Салата Т.М. виконала гімн України, учні 8 та 9 класів (Проценко Анна, Салата Яна,Озерова Валерія, Приліпко Оксана, Миколенко Анастасія, Кашпур Анастасія, Чеботарь Аліна, Полякова Дарина) виконали музично-драматичну композицію «Прапор України». У виконанні Ковтун К.В. прозвучала пісня «Моя Укаїна». Салата Оля, Салата Яна та Полякова Дарина декламували вірші про Україну. Хвилиною мовчання та покладанням квітів присутні вшанували пам'ять всіх патріотів України, учасників ООС та АТО, героїв-земляків Василенка О.В. та Бочарова О.В.

20:27 25.08.2021

Річниця Медвинського повстання

Сьогодні, 21 серпня відбулося відзначення річниці Медвинського повстання, на яке завітав педагогічний колектив та учні  Медвинського ліцею. Розпочався захід розповіддю Марини Гогулі про те, що 19 серпня 1920 у с. Медвин, що на Київщині спалахнуло антибільшовицьке повстання, яке очолив отаман Хома Сидоренко («Лебідь»), начальник штабу Микола Василенко і керівник пропаганди – бандурист Антон Митяй.  

21:57 21.08.2021

Впевнений старт

17 серпня 2021 року вчителі та техпрацівники ліцею завершили роботу по впорядкуванню території закладу до нового навчального року. Бадьорі та усміхнені всі стали до роботи: косили  та згрібали траву, прополювали квітники, чистили бордюри. Працювали дружно й завзято. Адже, незабаром розпочнеться новий навчальний рік, і ліцей гостинно відчинить двері для учнів, які прийдуть сюди не лише за новими знаннями, а й за  спілкуванням, цікавим дозвіллям та дружніми стосунками.

21:56 21.08.2021

У нашій пам'яті він назавжди залишився…

6 серпня 2021 в Медвинському ліцеї відбулося вшануванняпам’яті воїна-земляка Олександра Василенка, який загинув у 2014 році поблизу села Дякове, Антрацитівського району, Луганської області. Розпочався захід словами Ковтун Л.В. про Україну,  трагічні події, які відбуваються на Сході: «Загинув наш земляк, Герой, вірний син України Василенко Олександр Васильович, його подвиг і звитяга назавжди залишаться в пам’яті односельців».

15:52 06.08.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора